Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Flodhest

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03182-133
   

Selv om flodhester ikke er spesielt flinke til å svømme, holder de seg i vannet nesten hele dagen. De klarer heller ikke å flyte, for det er de ganske enkelt for tunge til. Hvis de skal krysse en elv, synker de ned på bunnen og går på elveleiet til den andre elvebredden.

Morsomme fakta

  • Flodhester kan holde pusten i inntil 30 minutter under vann.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Hippopotamus amphibius
  • Globalt hjem: Afrika
  • Primærbolig: Våtmarker

Detaljer:

  • Mål: 12,8 x 4,7 x 6cm (B x D x H)
Produktdetaljer
Modell14814
EAN4055744020827
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.