Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Horse Club Lakeside Gårdshus og stall - lekesett med over 100 deler - 42551

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 1 196,-
På lager
SKU
03216-38
   

Det historiske huset i Lakeside har vært Kramers hjem i generasjoner. Huset er fullt utstyrt med stall og masse tilbehør. Det er her Hannah og familien bor og tar vare på sine lojale hester, Quarterhesten Cayenne og Hannoveraner-hingsten Jupiter.  

Lakeside Gårdshus og stall fra Schleich® Horse Club er hjemmet til Hannah og hennes foreldre, og tilbyr et bredt utvalg lekefunksjoner og tilbehør. På kjøkkenet kan man nyte eplepai rett fra ovnen til kjøkkenbordet, eller snike seg litt snacks fra kjøleskapet. Tallerkner, kopper og panner vaskes i vasken. I likhet med sine foreldre, Oliver og Caroline er Hannah-figuren også fullt bevegelig og kan sitte, ri og stå. Alle tar vare på Quarterhesten Cayenne og Hannoveraner-hingsten, Jupiter. Hestene forberedes til trening med stell med kardarsk og børste, for så å bli salet med sal fra stativet. Mens foreldrene hennes tilbringer kvelden på balkongen eller sofaen ved stuebordet, sniker Hannah seg opp på loftet ved hjelp av stigen til køyesenga. Her leker hun med kattungene og oppdager en gyllen nøkkel. Alle tar på seg pysjamas på badet før nattbordslampen skrus av. Alle sovner de under myke tepper og drømmer om nye eventyr på hesteryggen.

Morsomme fakta

 • På loftet er det et stort teleskop som Hannah bruker til å se på stjernene

Funksjoner:

 • Figurene har bevegelige armer og bein, og hår, hofter og bein kan byttes om
 • Med hemmelig dør
 • Dører kan åpnes og lukkes
 • Gjerder kan kombineres med andre Schleich-sett
 • Med merker som kan skrives på

Inneholder:

 • 1 hus med balkong, 1 hestestall
 • 3 figurer
 • 1 Quarterhest, 1 Hannoveranerhingst
 • 2 kattunger, 1 matskål
 • 1 dobbeltseng med madrass, 2 køyesenger med madrasser
 • 2 salstativ, 4 gjerder, 1 stelleboks
 • Møbler og utstyr
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål: 96 x 24 x 42 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell42551
EAN4059433399522
MerkeSchleich

Familietid

Før dagen på hestegården starter nytes en frokost i husets spisestue.

Hus med balkong

Balkong med vaskestasjon under gir Oliver og Caroline full oversikt når de slapper av. 

Møbler og figurer

Stort toetasjers gårdshus med loft gir inspirasjon til timesvis med lek.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.