Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Schleich Horse Club Lakeside Gårdshus og stall 42551 - lekesett med over 100 deler

Schleich figurer - dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger.

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 1 284,-
På lager
SKU
03216-38
   

Lakeside gårdshus fra Schleich Horse Club kommer med over 100 deler inkludert hestefigurer, menneskefigurer, møbler og tilbehør.

Det historiske huset i Lakeside har vært Kramers hjem i generasjoner. Huset er fullt utstyrt med stall og masse tilbehør. Det er her Hannah og familien bor og tar vare på sine lojale hester, Quarterhesten Cayenne og Hannoveraner-hingsten Jupiter.  

Lakeside Gårdshus og stall fra Schleich® Horse Club er hjemmet til Hannah og hennes foreldre, og tilbyr et bredt utvalg lekefunksjoner og tilbehør. På kjøkkenet kan man nyte eplepai rett fra ovnen til kjøkkenbordet, eller snike seg litt snacks fra kjøleskapet. Tallerkner, kopper og panner vaskes i vasken. I likhet med sine foreldre, Oliver og Caroline er Hannah-figuren også fullt bevegelig og kan sitte, ri og stå. Alle tar vare på Quarterhesten Cayenne og Hannoveraner-hingsten, Jupiter. Hestene forberedes til trening med stell med kardarsk og børste, for så å bli salet med sal fra stativet. Mens foreldrene hennes tilbringer kvelden på balkongen eller sofaen ved stuebordet, sniker Hannah seg opp på loftet ved hjelp av stigen til køyesenga. Her leker hun med kattungene og oppdager en gyllen nøkkel. Alle tar på seg pysjamas på badet før nattbordslampen skrus av. Alle sovner de under myke tepper og drømmer om nye eventyr på hesteryggen.

Morsomme fakta

 • På loftet er det et stort teleskop som Hannah bruker til å se på stjernene

Funksjoner:

 • Figurene har bevegelige armer og bein, og hår, hofter og bein kan byttes om
 • Med hemmelig dør
 • Dører kan åpnes og lukkes
 • Gjerder kan kombineres med andre Schleich-sett
 • Med merker som kan skrives på

Inneholder:

 • Hus med balkong, Hestestall
 • 3 figurer
 • Quarterhest, Hannoveranerhingst
 • 2 kattunger, 1 matskål
 • Dobbeltseng med madrass, 2 køyesenger med madrasser
 • 2 salstativ, 4 gjerder, 1 stelleboks
 • Møbler og utstyr
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål: 96 x 24 x 42 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell42551
EAN4059433399522
MerkeSchleich
Schleich Horse Club stort lekehus med stall og tilbehør Schleich Horse Club stort lekehus med stall og tilbehør

Familietid

Før dagen på hestegården starter nytes en frokost i husets spisestue.

Schleich hestesett - lakeside gårdshus med figurer og hester Schleich hestesett - lakeside gårdshus med figurer og hester

Hus med balkong

Balkong med vaskestasjon under gir Oliver og Caroline full oversikt når de slapper av. 

Schleich hus med stall og møbler inkludert Schleich hus med stall og møbler inkludert

Møbler og figurer

Stort toetasjers gårdshus med loft gir inspirasjon til timesvis med lek.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.