Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Horse Club Mobil dyrlege med føll - 42370

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 478,-
På lager
SKU
24697
   

Den kvinnelige dyrlegen kjører raskt med bilen til en ulykke som haster: Et hannoveraner-føll er blitt skadet! Hun undersøker dyret med sitt mobile røntgenapparat, som hun har med i det store bagasjerommet. For at føllet raskt skal bli friskt igjen, får det en sprøyte med medisin fra legekofferten, og hun skriver inn diagnosen på PC-en sin. Schleich-figurene er alle detaljtro modellert, og gir pedagogisk verdifull lek.

Morsomme fakta

 • Med et moderne røntgenapparat kan dyrlegen se om hesten har brukket noe.

Funksjoner

 • Tak og sidevegg kan foldes opp for maksimal lekeglede!
 • På bilen til den mobile dyrlegen kan hestetilhengeren fra Horse Club henges på!
 • Dører som kan åpnes og lukkes!
 • Den kvinnelige dyrlegen holde noe av tilbehøret, bevege armene, sitte og stå!

Inneholder: 

 • 1 bil
 • 1 dyrlege, 1 hannoveraner-føll
 • 1 legekoffert, 1 stetoskop, 1 sprøyte, 1 medisinflaske
 • 1 bærbar PC, 1 røntgenapparat
 • 1 plaster lilla, 1 grime, 1 eple grønt
 • 1 bord, 1 stol, 1 reseptblokk, 1 plaster etikettark
 • 2 etikettark, 1 monteringsanvisning

Detaljer:

 • Mål: 29 x 16,5 x 23 cm
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell42370
EAN4055744013850
MerkeSchleich
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.