Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Horse Club Veterinærbesøk i stallen 72147 - eksklusivt sett med stall, hester og camper

-30%

Schleich figurer - dyrefigurer, dinosaurer, og enhjørninger.

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Kampanjepris 695,- Vår lavpris: 987,-
30%
Du sparer: 292,-
På lager
SKU
03216-41
   

Veterinæren besøker det lille Hanoveranerføllet og gir den bandasje. Føllet trenger hvile i noen dager før de kan sprette rundt i engen igjen med sin venn islandshest-føllet.

Rytteren kommer tilbake fra en ridetur gjennom skogen og belønner Islandshest-hoppa med ferskt høy og noen deilige epler. Veterinæren kommer for å undersøke det lille Hanoveraner-føllet som skadet beinet når den spratt rundt på engen. Føllet blir nok bra igjen etter noen dager med bandasje og hvile. Den engelske fullblodshoppa nyter ferske gulrøtter meds rytteren børster pelsen hennes til den skinner.

 • Schleich Horse Club eksklusivt lekesett
 • Med klistremerker for individuell lekeglede
 • Schleich figurer er detaljert modellert og promoterer lærerik lek
 • Passer for barn fra 5-12 år

Funksjoner:

 • Grimer og bandasjer kan tas av
 • Sal og tøyle kan tas av
 • Veterinæren kan sitte, stå og gripe
 • Innhegning kan settes sammen som du selv ønsker
 • Tak og sidevegg kan brettes ut

Morsomme fakta

 • Den kule Horse Club bandasjen lar veterinæren hjelpe alle hester som trenger hjelp

Inneholder:

 • Veterinær-figur
 • Hannoveraner-føll
 • Engelsk fullblodshest, hoppe
 • 2 Islandshest, hoppe og føll
 • Stall, 4 innhegningsdeler
 • Legeutstyr, laptop
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål: 49 x 14 x 34,5 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell72147
EAN4059433271477
MerkeSchleich
Veterinær med bil og tilbehør Veterinær med bil og tilbehør

Veterinæren er på besøk

Veterinæren kommer i bilen sin for å se til et Hanoveraner-føll som har skadet beinet sitt.

Med et lite hannoveraner-føll inkludert Med et lite hannoveraner-føll inkludert

Tilrettelagt rampe til føll

Med deilige epler i gevinst våger det lille føllet med i bilen for undersøkelse.

Bilen kan trille og har tak som kan åpnes og vegg som kan brettes ut Bilen kan trille og har tak som kan åpnes og vegg som kan brettes ut

Røntgenutstyr og bandasje

Veterinæren tar røntgen av føllets for og tilbyr bandasje og medisin så det kan hvile.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.