Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Shire-hoppe - 13 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 110,-
På lager
SKU
17797
   

Shire-hesten er verdens største hest. Disse enorme hestene kan bli over 2 meter høye.

Med en maksimal vekt på over 1 200 kg og 1,78 meter over ryggtavlen, er den rolige shire-hesten verdens største hesterase. Den største shire-hesten som noensinne er målt, var en vallak som var 2,19 meter høy. Disse hestene anses for å være rolige kjemper, fordi de på tross av størrelsen har et svært rolig temperament.

Morsomme fakta

  • Shire-hestene er rolige kjemper.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus
  • Globalt hjem: Hele verden

Inneholder:

  • 1 Schleich hest - Shire-hoppe

Detaljer:

  • Mål: 13,5 x 4 x 12,5 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13735
EAN4005086137356
MerkeSchleich
Alder3-9
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.