Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich dinosaur utforskerstasjon lekesett med dinosaurer og tilbehør - 41462

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 696,-
På lager
SKU
04206-16
   

Den store dino-utforskerstasjonen fra Schleich byr på mye eventyr, lek og moro! Dypt i Amazonas-jungelen tilbyr den skjulte stasjonen alt som trengs for å forske på de siste levende dinosaurene. Team Dino, bestående av de 3 Colby-brødrene Maxx, Luis og Flynn er på vei for å avdekke hemmeligheter. Lederen Maxx har mye å gjøre på forskningsstasjonen. 

I tillegg til kommandosentralen har stasjonen også en visningsplattform med svingbar pilkanon og kran. Under er det et karantenerom for nyfangede dinosaurer. De første undersøkelsene kan gjøres her med en gang, og deretter kan dinosaurene slippes ut i innhegningen gjennom en felledør. Å nei! Velociraptoren slapp unna! Kan Maxx fange den igjen? Lekesettet inneholder masse tilbehør og 2 kule dinoer.

Morsom fakta

 • Et agn kan festes til kranen for å tiltrekke dinosaurer

Funksjoner:

 • Kanoner som kan skyte
 • Gjerdeelementer med breakout-funksjon
 • Bevegelige armer og bein
 • Med Roterende kran og kabelvinsj

Inneholder:

 • 1 Velociraptor, 1 Brachiosaurus
 • 1 Maxx-figur
 • 1 bygning med 1 Kontrollpanel og 2 stiger
 • 1 bedøvelseskanon, 4 prosjektiler
 • 5 gjerde-elementer
 • 1 kran med kabel-vinsj
 • Og Mye mer

Detaljer:

 • Mål: ca. 45 x 45 x 36 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell41462
EAN4059433102177
MerkeSchleich
Scleich Dinosaur lekesett med stor forskningsstasjon med innhegning Scleich Dinosaur lekesett med stor forskningsstasjon med innhegning

Bevegelige ledd

Forsker Maxx har bevegelige armer og ben

Utforskerstasjon med forskerfigur Maxx og 2 dinosaurfigurer Utforskerstasjon med forskerfigur Maxx og 2 dinosaurfigurer

Bevegelig kran

Fest agn til kranen for å tiltrekke dinosaurer.

Lekesett fra Schleich Dinosaur med masse tilbehør og funksjoner Lekesett fra Schleich Dinosaur med masse tilbehør og funksjoner

Karantenerom

Hold nye dinoer til observasjon under stasjonen.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.