Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby 2i1 lekebord til vann og sand - 46 cm

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 688,-
På lager
SKU
01226-73
   

Solid lekebord fra Smoby som kan brukes til sand og vann. Bordet passer perfekt i hagen, på balkongene eller terrassen. Her har du adskilte områder til sand og vann slik at barn kan kombinere grave- og byggegleden med vannlek og plasking. Beholderne er avtagbare og bordet har lokk slik at du kan beskytte innholdet når det ikke er i bruk. Med lokk vil du også få et vanlig lekebord som kan brukes til tegning, spising eller det du ønsker.

Lekebordet kommer med sandkasseleker inkludert som rive, spade og to former samt en båt til vannet. Det er laget i UV-behandlet plast av høy kvalitet, som gjør det spesielt motstandsdyktig mot vær og falming fra sol. 

Inneholder:

  • Lekebord med avtagbare beholdere og lokk
  • Spade og rake
  • Former
  • Lekebåt

Detaljer:

  • Mål: 69 x 69 x 46 cm (LxBxH)
  • Materiale: UV-behandlet plast
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
Modell840110
EAN3032168401105
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.