Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Baby Care Briefcase - doktorkoffert i 19 deler

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 235,-
Få igjen på lager
SKU
06205-35
   

Med Baby Care doktorkoffert kan ditt barn leke doktor og sykepleier. Bruk stetoskopet for å lytte på hjertet, bank på knærne med hammeren, mål temperaturen og gi medisiner med skjeen. Du vil bli en dyktig doktor, og dine pasienter vil være i de beste hender.

Bruk de selvklebende merkene til å notere i pasientboken. På denne måten holder du orden i papirene dine, og pasientene føler seg ivaretatt. Når du drar videre til neste pasient, kan du enkelt pakke alt ned igjen i kofferten og frakte det med deg videre.

Inneholder:

  • Koffert
  • Stetoskop
  • Sprøyte
  • Medisin
  • Pasientbok og selvklebende merker
  • Briller
  • Skje
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: L19 x B24 x H6 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell240301
EAN3032162403013
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.