Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby fotballbord - 120 cm med plass til opptil 4 spillere samtidig

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1496,-
Få igjen på lager
SKU
03192-131
   

Introduser barna for fotball med dette stabile og robuste fussball-spillet fra Smoby. Spillet er utstyrt med ergonomiske håndtak, ballfanger og scoringsteller. Dette er et klassisk fotballbord med spillere som snurres, score og hold tellingen på målene. Inviter venner og familie til fotballturnering.

Inneholder:

  • Smoby Fussball-bord med spillere
  • 2 korkballer

Detaljer:

  • Mål: 120 x 87 x 86 cm
  • Vekt: 19,6 kg
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell620302
EAN3032166203022
MerkeSmoby
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.