Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby fotballbord - 120 cm med plass til opptil 4 spillere samtidig

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 875,-
Få igjen på lager
SKU
03192-131
   

Introduser barna for fotball med dette stabile og robuste fussball-spillet fra Smoby. Spillet er utstyrt med ergonomiske håndtak, ballfanger og scoringsteller. Dette er et klassisk fotballbord med spillere som snurres, score og hold tellingen på målene. Inviter venner og familie til fotballturnering. Spillerne er klare, er dere?

Inneholder:

  • Smoby Fussball-bord
  • 2 korkballer

Detaljer:

  • Mål: 120 x 87 x 86 cm
  • Vekt: 19,6 kg
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell620302
EAN3032166203022
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.