Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby GM Sklie med vanntilkobling - 150 cm

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 994,-
Utsolgt
SKU
01226-70

GM-sklien fra Smoby byr på sklimoro på selv de varmeste sommerdager. Med fargerikt design og 150 cm sklilengde i tillegg til vanntilkobling for hageslange slik at sklien kan gjøres om til vannsklie på et øyeblikk. Samme sklie, men dobbelt så moro.

Sklien har stabil stige med rekkverk, antisklitrinn og med bred base for ekstra stabilitet. Sklien settes enkelt sammen og kan demonteres igjen for praktisk oppbevaring. Laget i UV-behandlet plast er den spesielt motstandsdyktig mot værpåvirkninger og falming.

Inneholder:

  • 1 Smoby sklie

Detaljer:

  • Mål: 159 x 68 x 100 cm (LxBxH)
  • Maksvekt bruker: 50 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell820505
EAN3032168205055
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.