Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby barnestol - blå

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 312,-
Utsolgt
SKU
01226-80

Stabil stol til barn i blå og hvit fra Smoby sin møbellinje Kid. Gi barna sine egne, tilpassete møbler til hagen, lekehuset eller lekerommet, med behagelige fargedesign. 

Barnestolen er laget i UV-behandlet plast av høy kvalitet, som gjør den spesielt motstandsdyktig mot vær og falming. Stolen har stabile bein og det ergonomisk utformede setet er behagelig for de minste barna å sitte på. Match eller mix med andre møbler fra Smoby (selges separat) for et samlet sett til dine barn.

Inneholder:

  • Smoby barnestol

Detaljer:

  • Mål: 33 x 33 x 50 cm (LxBxH)
  • Maksvekt bruker: 50 kg
  • Farge: blå
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
Modell880112
EAN3032168801127
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.