Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Smoby lekehytte på stylter - med sklie og stige

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 4 492,-
Få igjen på lager
SKU
03184-73
   

Smobys lekehytte på stylter er et perfekt sted å ha det gøy med venner og utvikle fantasien! Med en stige som når opp til den 70 cm høye plattformen gir lekehuset utsikt over hagen. Takket være halvdøren og de 3 vinduene vil det små eventyrerene ha øye på alt.

Lekehytten er fantastisk ved lek av gjemsel der man kan gjemme seg på verandaen eller bak skyvedørene! For mer moro kan det legges til en elektroninsk dørklokke (ikke inkludert), så hører barna om det kommer noen på besøk. Hytten blir fort barnas favorittsted!

 • Smoby lekehytte på stylter
 • Med stige og sklie
 • UV-behandlet plast for bedre holdbarhet
 • Tilkoblingsmuligheter for vannsklange på sklia

I tillegg til å være laget med solide materialer er Smoby lekehytte er UV-behandlet for å garantere dets stabilitet og fargens holbarhet over tid.

Inneholder:

 • Lekehytte med balkong
 • Vinduer (2 med skyvedører)
 • Stige
 • Sklie

Detaljer:

 • Mål: 260 x 160 x 197 cm
 • Mål hus: 98 x 110 x 127 cm
 • Maks brukervekt: 50 kg
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell810800
EAN3032168108004
MerkeSmoby
Smoby lekehus i UV-behandlet plast - med sklie og tilkoblingsmuligheter for vannslange Smoby lekehus i UV-behandlet plast - med sklie og tilkoblingsmuligheter for vannslange

Vannsklie

Hyttas sklie har muligheter for tilkobling av hageslange for ekstra sommermoro!

Smoby lekehus på stylter - med sklie og stige Smoby lekehus på stylter - med sklie og stige

Vinduer

Ha full oversikt fra hyttas innside med halvdør og 3 vinduer, to av de med skodder.

Smoby lekehytte til barn i UV-behandlet plast Smoby lekehytte til barn i UV-behandlet plast

Stige

Lekehuset med stylter ankommes via stige, og har en balkong med gjerde foran inngangen.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.