Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Life stort lekehus med brevsprekk - 162 cm høy

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 4 795,-
Produktet har en vekt eller størrelse som gjør at den ikke kvalifiserer for fri frakt. 450 kr i frakt tilkommer per enhet.
Få igjen på lager
SKU
03247-010
   

Den moderne og romslige lekestuen Life Friends House Evo fra Smoby passer perfekt inn i hagen og er en ekte glede for både store og små! Med sin høyde på 1,60m og dens moderne og harmoniske farger, blir den raskt populær blant barna. Lekehuset er utstyrt med en dør med et kikkehull, en port på baksiden av huset som fungerer som en hemmelig passasje, 6 vinduer, 2 luker som kan roteres 360° og en funksjonell postkasse.

Hytta er produsert av minst 50% resirkulert materiale og er UV-behandlet, noe som øker fargebestandigheten. Leveres i tre separate pakker, montering kreves. Lekestuen kan oppgraderes og rommer mange tilbehør fra Smoby, hvorfor ikke komplettere med et værpakke, en ringeklokke eller andre deler som gjør leketiden enda mer variert?

Inneholder:

  • Lekestue

Detaljer

  • Mål: 175,4 x 114,3 x 162 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell810205
EAN3032168102057
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.