Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Modulo Space Desk - skrivepult med 2i1 tavle og flere funksjoner

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 068,-
Utsolgt
SKU
06205-50

Denne praktiske 2i1 tavlen fra Smoby kan brukes som stående tavle eller som skrivebord. Vipp tavlen over og du får en praktisk pult med whiteboard eller kritt-tavle. Whiteboarden er magnetisk og det følger med 72 magnetiske bokstaver og en filttusj. Bruk kluten til å tørke av når du er ferdig.

Det følger også med 6 kritt i ulike farger til kritt-tavlen. For lagring kan tavlen enkelt legges sammen og den tar minimalt med lagringsplass. 

Innhold:

  • Smoby Modulo Space Desk - skrivepult med 2i1 tavle og flere funksjoner
  • 72 x magnetiske bokstaver
  • 6 x kritt
  • Tusj
  • Klut

Detaljer:

  • Mål: L64 x B60 x H102
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell420301
EAN3032164203017
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.