Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Neo Friends lekehus - med ekstra takhøyde og elektronisk dørklokke

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 4 710,-
Produktet har en vekt eller størrelse som gjør at den ikke kvalifiserer for fri frakt. 450 kr i frakt tilkommer per enhet.
Få igjen på lager
SKU
03217-45
   

Inviter vennene på besøk til dette ekstra store Friends lekehuset fra Smoby! Huset vil være et blikkfang i enhver hage, og det romslige huset inviterer på mye lek og moro, med god plass til besøk. Lekehuset har to halvdører - én på hver side av huset, og enkelte vinduer har i tillegg skodder som kan svinges 360 grader. Pene blomsterkasser under karmene og påtegnede dyr på husveggen gir en ekstra fin detalj på husets utseende. 

På grunn av den ekstra takhøyden er også huset ideelt for eldre barn. Piknikbordet med de to benkene er enkle å montere, og kan også alternativt plasseres inne i huset. Huset har til og med en elektronisk dørklokke, så besøkende kan signalisere sin ankomst. 

Inneholder: 

  • Smoby lekehus
  • Flyttbart piknikbord og benker
  • Elektronisk dørklokke

Detaljer:

  • Enkel å montere
  • Mål: L217 x B171 x H172 cm
  • Pakkens vekt: 39 kg
  • Anti-UV-behandling for ekstra holdbarhet, og farger som ikke blekes
  • Batteribehov: 2 x AAA (medfølger ikke)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell810203
EAN3032168102033
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.