Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Ride-on - rosa gåbil

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 332,-
På lager
SKU
09218-26
   

Med Smoby Ride-on gåbil i fargen rosa kan ditt barn øve seg på å gå fra tidlig i alder. Gåbilen har et morsomt utseende og etterligner en katt. La barnet ditt skyve den i krabbestadiet og etter hvert som barnet begynner å reise seg kan denne gåbilen bli et praktisk hjelpemiddel for å komme seg rundt. Under setet er det også et rom hvor barnet kan oppbevare sine leker. Gåbilen kan brukes både inne og ute på grunn av dens stabile konstruksjon.

Gåbilen hjelper ditt barn til å utvikle seg motorisk og å utforske omgivelsene rundt seg.

Inneholder:

  • Smoby Ride-on - rosa gåbil

Detaljer:

  • Mål: 54 x 27 x 40 cm (LxBxH)
  • Farge: rosa
  • Alder: fra 10 mnd
Produktdetaljer
Modell720524
EAN3032167205247
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.