Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Space driver - romskipsimulator med lyd

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 728,-
Utsolgt
SKU
09218-19

Med denne rom simulatoren fra Smoby kan du dykke inn i rommets verden. Romskipsimulatoren kommer med et justerbart sete i 3 forskjellige stilliger, mekaniske pedaler og en brems. De små rom-pilotene kan sitte godt i setet bak det elektroniske rattet som er utstyrt med et animert romkart i bevegelse, som trygt vil følge reisen i verdensrommet.

For å skru på simulatoren må du vri på bryteren og du vil se at rattet har en rekke lyseffekter. Rattes blinklys viser hvilken retning du kjører og den har også 2 ulike hastigheter du kan kjøre i. Den har også en rekke knapper for ulike simuleringer som boost og rygge knapper og en høyttaler som avgir opptil 15 lyder. Med denne simulatoren vil du føle deg som ekte rompilot.

  • Smoby romskipssimulator med lys og lyd
  • Sete som kan justeres i 3 posisjoner
  • Animert flyving i 2 hastigheter
  • Elektronisk ratt med skjerm

Inneholder:

  • Smoby Space driver - romskipsimulator

Detaljer:

  • Mål: 85 x 36 x 57 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell370217
EAN3032163702177
MerkeSmoby
Spill som lar deg utforsket verdensrommet Spill som lar deg utforsket verdensrommet

Fly gjennom rommet

Sett deg til rette og gjør deg klar til å oppdage verdensrommet.

Simulator med justerbart sete i 3 posisjoner Simulator med justerbart sete i 3 posisjoner

Justerbart sete

Behagelig sete som kan stilles i 3 posisjoner, for komfortabel spilling.

Ta kontroll på ditt eget romskip, med lyd Ta kontroll på ditt eget romskip, med lyd

Pedaler 

Simulator med ratt og pedaler som lar deg ta kontroll over eget romskip.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.