Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Tefal lekekjøkken med tilbehør - elektronisk kjøkkenøy med lyd

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 794,-
Få igjen på lager
SKU
02216-172
   

Dette lekekjøkkenet fra Smoby er sammenleggbart og har mange funksjoner, inkludert lydeffekter.

Kjøkkenleken blir enda mer realistisk med matlagingslyder. Kjøkkenet har blant annet espressomaskin med kapsler samt lagringsenhet for disse, en vask, kokeplate, kjøleskap, ovn, vaskemaskin og mye mer. Her er hyller for lagring og flere tilbehørsdeler for å virkelig sette liv til matlagingsleken.

Lag kaffe i espressomaskinen og server i de to koppene som følger med, stek flotte retter på kokeplaten ved å bruke panner og stekespade, og dekk opp bordet med tallerker, glass og bestikk.

  • Smoby Tefal lekekjøkken med lyd
  • Med 22 tilbehør som bestikk og tallerken, kjøkkenutstyr
  • Kan brettes sammen for mindre plass
  • Med hjul og håndtak

Dette kjøkkenet er ideelt for små soverom ettersom at det enkelt kan brettes sammen for å spare plass. Brettet sammen kan kjøkkenet enkelt transporteres hvor som helst takket være håndtakene og hjulene.

Inneholder:

  • Smoby Tefal elektronisk lekekjøkken
  • 22 tilbehør

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x CR2032-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell7600312202
EAN3032163122029
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.