Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby vanntank plus til Smoby lekehus - samle regnvann

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 324,-
På lager
SKU
02216-141
   

En vanntank som kan brukes på Smoby lekehus for nye lekemuligheter. Barn kan lære hvordan de kan gjenbruke regnvann med denne vanntønnen, som består av renne, vannmagasin og tappekran. Det følger også med en vannkanne slik at barnet enkelt får samlet regnvannet til å vanne i hagen.

Lær gjennom lek og øk barnets innsikt om økologi. I likhet med Smoby sine lekehus er også denne vanntanken anti-UV behandlet for holdbarhet.

  • Smoby vanntank til lekehus, med vannkanne inkludert
  • Samle regnvann og fyll vannkannen for vanning av planter
  • Rommer 4,5 liter
  • Anti-UV behandler plast for bedre holdbarhet

Inneholder:

  • Smoby vanntank med vannkanne

Detaljer:

  • Mål: 20,5 x 9,2 x 130 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 2 år

MERK: Kompatibel med blant annet Neo Jura lekehus (810500), My new house lekehus (810406), Chefs hus (810403)

Produktdetaljer
Modell810909
EAN3032168109094
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.