Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sonic the Hedgehog digital LED-klokke

Sonic leker, figurer, bamser, byggesett, biler og spill

Sonic the Hedgehog er den superraske helten først sett i SEGA's klassiske videospill hvor Sonic navigerer gjennom flere nivåer, hopper mellom plattformer, bekjemper fiender og unngår hindringer. Det blå pinnsvinet har siden blitt et verdenskjent spillikon, og har vært med i flere spillserier og filmer. Samle figurer, lekesett, bamser og byggesett av den populære karakteren Sonic og hans venner og rivaler; der iblant Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Robonik og flere. 

Vår lavpris: 165,-
Utsolgt
SKU
09226-27

Elsker barnet det spennende og fartsfylte Sonic the Hedgehog universet, er dette den rette perfekte klokken! Med 12-timers funksjon og dato-oppsett på måned og dag vil barnet være utstyrt slik at det aldri mer trenger å miste kontroll over tiden. Klokken et batteridrevet (inkludert) med digital LED-framstilling på sort skjerm. Reimen er justerbar.

Inneholder:

  • Sonic the Hedgehog digital klokke

Detaljer:

  • Mål: 18 x 7,5 x 3 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellSNC4198
EAN8435507869065
MerkeSonic the Hedgehog
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.