Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sophie la Girafe i gaveeske

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: kr 224,-
På lager
SKU
24085
   

Lille Sophie (18 cm) er en meget omtalt barneleke som passer ypperlig for småbarn med såre gummer. Sophie er full av oppdagelser og aktiviteter som vekker barnas sanser

  • Syn: De mørke flekkene på Sophies kropp, samt hennes mørke øyne skaper visuell stimulasjon og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet.
  • Hørsel: Når barnet klemmer på Sophie, avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt.
  • Smak: Sophie er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på (ører, horn og ben). Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer. Sjiraffen er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi (ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie.
  • Føle: Sophie er som sagt laget i naturgummi, noe som gjør at hun er god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er meget lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne.
  • Lukt: Sophie lukter søt naturgummi fra Hevea-treet noe som barnet vil elske.

Leveres i flott gaveeske

Mål: 18 cm høy

Merk: Sophie la girafe bør overflatevaskes med fuktig klut. Sjiraffen er ikke en badeleke og må ikke legges i vann, kokes eller tas i oppvaskmaskinen. Da kan det komme vann inn via pipemekanismen under og vannrester kan bli liggende igjen inne i sjiraffen. Dette kan være vanskelig å få ut igjen. Sophie gjennomgår kontinuerlige tester og tilfredstiller de strengeste krav for leker til små barn.

Mer informasjon
Model616400-3
EAN3056566164004
MerkeSophie la Girafe

Besøk vår LEGO-shop!

Besøk vår LEGO-shop!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.