Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sophie la Girafe Save Giraffes gaveeske - med Sophie la Girafe biteleke og nøkkelring

Sophie la Girafe er den originale giraffen elsket av både barn og voksne.

Her finner du blant annet Lille Sophie på 18 som, en meget omtalt og populær barneleke som passer ypperlig for små barn med såre gommer. Sophie lekene er fulle av oppdagelser og aktiviteter som vekkers barnets sanser som syn, hørsel, smak, lukt og føle. Sophie la giraf er en fransk, håndlaget giraff som har vunnet mange prestisjefylte priser. Lekene fra giraffen Sophie står øverst på ønskelisten hos de fleste småbarnsforeldre.

Vår lavpris: 291,-
Utsolgt
SKU
08216-25

Redd sjiraffene med Sophie la Girafe. Dette gavesettet kommer med en Sophie la Girafe biteleke og en Sophie la Girafe nøkkelring i 100% naturgummi, slik at både stor og liten kan glede seg over den lille sjiraffen. Sophie la Girafe er den populære barneleken full av oppdagelser og funksjoner som vekker barnets sanser.

Syn: De mørke flekkene på Sophies kropp, samt hennes mørke øyne skaper visuell stimulering og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet. Hørsel: Når barnet klemmer på Sophie, avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt.

Smak: Sophie er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på (ører, horn og ben). Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer. Sjiraffen er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi (ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie.

Føle: Sophie er som sagt laget i naturgummi, noe som gjør at hun er god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er meget lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne.

Lukt: Sophie lukter søt naturgummi fra Hevea-treet noe som barnet vil elske.

Ved å kjøpe dette gavesettet bidrar du med å støtte Giraffe Conservation Foundation som fokuserer på bevaring og forvaltning av sjiraffer i sitt naturlige element i Afrika.

Inneholder:

  • 1 Sophie la Girafe biteleke
  • 1 Sophie la Girafe nøkkelring

Detaljer:

  • Materiale: naturgummi
  • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
Modell516514
EAN3056565165149
MerkeSophie la Girafe
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.