Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Stiga fotballer til fotballspill - 3 pack

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek inne og ute

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspill og hockeyspill fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, akematter, akrebrett med ratt, babyakebrett og sparkesykler flytter Stiga leken utendørs, enten det er vinter og snø eller sommer og sol. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie, eller gjøre kule tricks med rattkjelke og brett? Stiga skaper trygge sportsleker med barnas sikkerhet i tankene.

Vår lavpris: 74,-
På lager
SKU
10182-87
   

I kampens hete er det fort gjort at fotballene skytes for hardt og sendes utfor kanten av fotballspillet, da er det greit å ha ekstra baller lett tilgjengelig slik at du slipper bruke spilletid på å lete. Denne 3-packen inneholder 3 Stiga fotballer til ditt STIGA fotballspill. Diameter på en ball er ca. 23 mm.

Inneholder:

  • 3 fotballer til Stiga fotballspill

Detaljer:

  • Diameter ball: ca. 2,3 cm
Produktdetaljer
Modell7113-1981-00
EAN7318681981000
MerkeStiga
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.