Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Stiga pucker til hockeyspill - 3 pack

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek inne og ute

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspill og hockeyspill fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, akematter, akrebrett med ratt, babyakebrett og sparkesykler flytter Stiga leken utendørs, enten det er vinter og snø eller sommer og sol. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie, eller gjøre kule tricks med rattkjelke og brett? Stiga skaper trygge sportsleker med barnas sikkerhet i tankene.

Vår lavpris: 74,-
På lager
SKU
10182-86
   

Når hockeykampen blir intens er det fort gjort at puckene skytes for hardt og sendes utfor kanten av spillet. Da er det greit å ha ekstra puck-er tilgjengelig slik at du slipper bruke tid på å lete. Denne pakken inneholder 3 STIGA pucker til ditt hockey bordspill. En puck måler rundt 2,54 cm.

Inneholder:

  • 3 pucker til Stiga Hockeyspill

Detaljer:

  • Diameter puck: ca. 2,5 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell7111-9079-01
EAN7313329710295
MerkeStiga
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.