Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Swim & Fun CombiTabs 20g - Klorfri desinfisering av bassengvann - 1 kg

Swim and Fun - bassengtilbehør og vannpleie av ditt bassengvann

Fra Swim and Fun får du produktene du trenger for morsomme og trygge sommerdager i bassenget. Et rent og klart badevann ved hjelp av klor, renseprodukter og bassengsalt. Lek og bad i bassenget i hagen, oppmuntre til fysisk aktivitet, avslapping og kvalitetstid med hele familien, samtidig som du er trygg på at utstyret sørger for et rent og innbydende bassengvann og spabad. 

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
03226-18
   

Rent og klorfritt badevann med daglig tilsetning av Swim & Fun CombiTabs brusetablett med aktivt oksygen, som oppløses i løpet av få minutter. 

CombiTabs brusetablett pleier og desinfiserer bassengvann uten bruk av klor. Tabletten er i stedet basert på aktivt oksygen tilsatt utvalgte pleiemidler som holder vannet rent og innbydende. Aktivt oksygen er rask og effektiv desinfisering som ved tilstrekkelig og daglig tilsetning forhindrer bakterievekst og slimete belegg på bassengets bunn og duk. De øvrige pleiemidlene motvirker utfelling av kalk og mineraler i vannet og forhindrer filmdannelse på bassengets vannspeil.

Tablettene plasseres i en flytende kjemikaliedispenser eller direkte i skimmeren. Dosering: I basseng brukes 1 stk. CombiTab daglig per 3000 liter bassengvann. Doseringen bør økes ved høye temperaturer og hyppig bading. Hvis CombiTabs brukes i spabad (inntil 1000 liter) med varmt vann, tilsettes 1 stk. tablett hver tredje dag (annenhver dag ved hyppig bruk). Etter bading tilsettes en tablett mens filtersystemet kjøres i minst to timer til.

Sunt bassengvann har en pH-verdi på mellom 7,0 og 7,4. En sunn vannbalanse gir optimal nytteeffekt av vannpleiemidler. Hvis pH-verdien i bassengvannet ikke ligger innenfor dette området, justeres det med henholdsvis pH-Plus og pH-Minus.

Inneholder:

  • Swim & Fun CombiTabs tabletter

Detaljer:

  • Mål: 9,6 x 9,6 x 19,8 cm (LxBxH)
  • Mengde tablett: 20 g
  • Klorfri vannpleie

Sørg for at kjemikalier ikke blir fuktige under lagring. Oppbevares i originalemballasje, låst og utilgjengelig for barn, samt tørt, frostfritt og ikke i direkte sollys. Biocider bør brukes med forsiktighet. Les etiketten og instruksjonene før du bruker produktet

Produktdetaljer
Modell1758
EAN5704841017580
MerkeSwim and Fun
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.