Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Swimpy Frozen UV-shorts - lilla badebukse str. 98-104

-50%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

50%
Kampanjepris 61,- 122,- Du sparer: 61,-
Få igjen på lager
SKU
25083
   

Ta på denne smarte lilla UV-bekyttende badebuksen med Frozen-tema fra Swimpy når barnet skal ut å bade i sola! Shortsen er i størresle 98-104, og materialet er hurtigtørkende og elastisk for ekstra komfort, og har en UV-beskyttelse på UPF50+. For å ta best vare på plagget kan du skylle det i rent vann etter bruk i basseng og saltvann. Bruk gjerne shortsen sammen med trøye, sko og solhatt for ekstra beskyttelse.

UV-klærne fra svenske Swimpy er elastiske, hurtigtørkende og behagelige plagg å ha på seg. Klærne kan brukes både i sol og vann, og har en sertifisert UV-beskyttelse på UPF50+. Det er tøyets tetthet og struktur som gir beskyttelsen, hvilket betyr at plagget beholder sin UV-beskyttelse også etter vask og bruk, så lenge plagget er like helt. UV-klærne er økotex-sertifisert, det vil si at de er uten helsefarlige stoffer. 

Inneholder:

  • Swimpy Frozen badeshorts

Detaljer:

  • Økotex-sertifisert
  • Størrelse: 98-104
Produktdetaljer
Modell34-FR8002S
EAN7394437348686
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.