Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Swimpy Frozen UV-shorts - lilla badebukse str. 98-104

-50%

Kampanjepris 61,- Vår lavpris: 122,-
50%
Du sparer: 61,-
Få igjen på lager
SKU
25083
   

Ta på denne smarte lilla UV-bekyttende badebuksen med Frozen-tema fra Swimpy når barnet skal ut å bade i sola! Shortsen er i størresle 98-104, og materialet er hurtigtørkende og elastisk for ekstra komfort, og har en UV-beskyttelse på UPF50+. For å ta best vare på plagget kan du skylle det i rent vann etter bruk i basseng og saltvann. Bruk gjerne shortsen sammen med trøye, sko og solhatt for ekstra beskyttelse.

UV-klærne fra svenske Swimpy er elastiske, hurtigtørkende og behagelige plagg å ha på seg. Klærne kan brukes både i sol og vann, og har en sertifisert UV-beskyttelse på UPF50+. Det er tøyets tetthet og struktur som gir beskyttelsen, hvilket betyr at plagget beholder sin UV-beskyttelse også etter vask og bruk, så lenge plagget er like helt. UV-klærne er økotex-sertifisert, det vil si at de er uten helsefarlige stoffer. 

Inneholder:

  • Swimpy Frozen badeshorts

Detaljer:

  • Økotex-sertifisert
  • Størrelse: 98-104
Produktdetaljer
Modell34-FR8002S
EAN7394437348686
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.