Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Thorbjørn Egner Trikken i Kardemommeby pyntepute - 40x50 cm

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, aktivitetsbøker og leker for barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne Kasper, Jesper og Jonathan, Tante Sofie og vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner. Bli med til Hakkebakkeskogen og Kardemommeby gjennom puslespill, klosser og spill samt aktivitetsbøker og tegnehefter.

Vår lavpris: 217,-
Få igjen på lager
SKU
08192-60
   

Vår folkekjære Torbjørn Egner har inspirert barn i generasjoner til å være snille og greie med hverandre. Produktene er basert på hans originalarbeider og er bearbeidet med respekt for hans skaperverk. Pyntepute med den morsomme sangteksten om trikken i Kardemommeby på den ene siden, og bilde av trikken på den andre. Hyggelig til barnerommet.

Detaljer:

  • Mål: 40 x 50 cm
  • Trekk i 100% bomull med 100% polyester innerpute
  • Glidelås i bunn

Serien består av sengesett, pynteputer, leketepp, sengekant og hettehåndkler

Produktdetaljer
Modell751401
EAN7028237514018
MerkeThorbjørn Egner
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.