Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Trunki Barnekoffert rosa Cassie katt

Trunki - den originale ride-on barnekofferten

Leter du etter en praktisk koffert til barn? Trunki er den originale ride-on barnekofferten, og kanskje selve definisjonen på en enklere måte å reise på med barn. Trunki koffertene til barn er designet for å gjøre reisen morsommere for barna. De rommer nok til at barna kan pakke med seg det de trenger av leker og utstyr på reise. Designet er morsomt og fargerikt, og det unike ride-on designet gjør at barna kan sitte på kofferten og trekkes ved hjelp av snoren - perfekt for slitne barneføtter på en stor flyplass.  

Vår lavpris: 487,-
Utsolgt
SKU
03192-227

Ta katten Cassie fra Trunki med på et ekte katte-eventyr! Designet for reisende småbarn er det bare å hoppe ombord og mjaue avsted. Små globetrottere kan enkelt kjøre, bære eller bli dratt langs rullebanen med denne barnekofferten med hjul fra Trunki.

Katten Cassie fra Trunki rommer 18 liter, er komfortabel å sitte på, kan låses, invendig lomme, og strikksom sikrer innholdet. Den er produsert i samme type lettvekt plast som koffertene voksne bruker. Kofferten er laget for å gjøre reisen til en lek, der barnet kan sitte på kofferten, sparke seg fremover eller bli dratt av andre.

Detaljer:

  • 2 bærehåndtak
  • Mål: 46 x 21 x 31 cm
  • Vekt: 1,6 kg
  • Maksvekt barn som sitter på kofferten: 50 kg
Produktdetaljer
Modell0322-GB01
EAN5055192203222
MerkeTrunki
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.