Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

TY Beanie Boos clip Kiwi flerfarget fugl - 13 cm

Ty Beanie Boos - de myke bamsene og koseputene med store øyne

Trenger du noe som er søtt og kosete? Ta en titt i vårt store utvalg av myke bamser og koseputer fra TY Beanie Boos. TY bamsene er myke og har store øyne, de er kjempe fine lekekamerater, og ekstra myke som kosebamser når du skal sove. Bamsene fra TY Beanie Boos kommer som katter, hunder, ugler, rev, bjørn, ville dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film, og mye mer.

Beanie Boos dyrene kommer i ulike størrelse, små, regular, medium, large og som clip, her er en størrelse og fasong for alle. Kanskje du heller vil ha en TY Squish a boos bamse som også kan brukes som kosepute? Nå kan du samle dem alle!

Vår lavpris: 62,-
Få igjen på lager
SKU
05195-143
   

De populære og myke bamsene fra TY Beanie Boos har store øyne og er myke å kose med. Bamsene appellerer spesielt godt til barn, og er et svært populært kosedyr.

TY Beanie Boos kommer i flere størrelser og varianter. Hver figur har unike navn og en bursdagsdato skrevet på merkelappen som følger med. TY Beanie Boos clip Kiwi flerfarget fugl er en søt bamse som gjerne vil få en ny eier. Kan du ta vare på den? Den trenger masse kos! Det kan være vanskelig å bestemme seg for en favoritt, så hvorfor ikke samle TY Beanie Boos-bamsene å få en mega-søt samling av kosedyr.

  • De poppulære TY Beanie Boos clip-bamsene kan enkelt festes på sekken, vesken, vogna eller penalet. Din TY Beanie Boos clip-bamse vil være med over alt!
  • Størrelse: 13 cm høy
Produktdetaljer
Modell36557
EAN008421365579
MerkeTy Beanie Boos
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.