Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ty Squish A Boos kosepute 25 cm - Dunston ape

Ty Beanie Boos - de myke bamsene og koseputene med store øyne

Trenger du noe som er søtt og kosete? Ta en titt i vårt store utvalg av myke bamser og koseputer fra TY Beanie Boos. TY bamsene er myke og har store øyne, de er kjempe fine lekekamerater, og ekstra myke som kosebamser når du skal sove. Bamsene fra TY Beanie Boos kommer som katter, hunder, ugler, rev, bjørn, ville dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film, og mye mer.

Beanie Boos dyrene kommer i ulike størrelse, små, regular, medium, large og som clip, her er en størrelse og fasong for alle. Kanskje du heller vil ha en TY Squish a boos bamse som også kan brukes som kosepute? Nå kan du samle dem alle!

Vår lavpris: 98,-
Utsolgt
SKU
06233-12

Kosedyrsapen Dunston fra Ty Squish A Boos er rundt 25 cm lang, har glitrende øyne og en supermyk kropp. Bamsen er perfekt til å kose med, og er i en stor nok størrelse at den gjerne kan brukes som pute.

Ty Squish A Boos finnes i flere størrelser og varianter. Hvert kosedyr har et unikt navn og en egen fødselsdato skrivet på den medfølgene etiketten. Start en TY-samling eller utvid en allerede eksisterende samling med den myke ape-bamsen Dunston.

Inneholder:

  • Ty Squish A Boos Dunston kosepute

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellTY39241
EAN008421392414
MerkeTy Beanie Boos
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.