Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vtech Go! Go! Smart Wheels 3-pack - fly, racerbil og sykebil - lys og lyd - norsk taleversjon

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Vår lavpris: 397,-
På lager
SKU
08195-35-1
   

Bruk disse Smart Wheels kjøretøyene til å aktivere SmartPoint lokasjoner på Go! Go!! Smart Wheels lekesett (solgt separat), og de vil respondere med ulike fraser, sang og lyder. Kjempe morsomt. Bilene er designet for å være håndterlige for de alle minste og passer til barn fra 1 år og oppover. Hver bil kommer i sitt unike tema og her får du tre kjøretøy; et fly, en racerbil og en sykebil.

Bilene kan dyttes fremover for å høre morsomme lyder og musikk, dytt en gang til for å legge til lydeffekter. Hver bil har også tre syng-med-sanger og du spiller av sangene ved å trykke inn frontruten på bilene. Disse bilene er perfekte for små hender og store drømmer!

Innhold:

  • 3 Go! Go! Smart Wheels - fly, sykebil og racerbil 

Detaljer:

  • Batteribehov: 6 AAA batterier (2 i hver bil, inkludert) 
  • Språk: Norsk 
  • Mål eske: L23,3 x B7 x H11,2 cm 
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell950-205786
EAN5766181183431
MerkeVtech
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.