Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Zuru X-shot Micro Fast-Fill - 2 X-shot vannpistoler som fylles på 1 sekund

-20%

Zuru - lekene litt utenom det vanlige

Lekene fra Zuru er innovative, inspirert av barn og laget for fantasifull lek. Zuru gir barna nye måter å leke på, og med spennende og nyskapende leker som interaktive figurer og dyr, bamser, leker med vann og såpebobler, overraskelser - Zuru toys tar alltid leken noen skritt fremover. Zuru lager de kuleste, mest unike lekene for alle barn.

20%
Kampanjepris 131,20 164,- Du sparer: 33,-
På lager
SKU
02226-43
   

Ta leken til et nytt nivå med Zuru X-Shot Fast-fill vannpistol! Disse vannpistolene fylles opp raskere enn noe annet, på bare 1 sekund. Dermed får dere mer tid til lek og moro. Det er enkelt å fylle på, bare åpne opp baksiden av blasteren, og dypp under vann. Blasteren forsegler seg selv når du tar blasteren ut av vannet neste sekund, sjekk gjerne at den har klikket på plass. Når blasteren er full kan du løpe tilbake til leken. Med pumpe-funksjon kan dere skyte vann opptil 8 meter!

  • Zuru X-Shot 2 stk vannpistoler
  • Fast-fill - fyll opp på 1 sekund
  • Rekkevidde: opptil 8 meter

Denne pakken er perfekt for to venner, eller kanskje et søskenpar. Lek med vann og vannpistol er tross alt mer morsomt sammen! 

Inneholder:

  • 2 Zuru X-Shot vannpistoler

Detaljer:

  • Kapasitet: 170 ml
  • Alder: fra 5 år

Merk: Fargen på vannpistolen kan avvike noe fra bildet.

Produktdetaljer
Modell56244
EAN4894680007659
MerkeZuru
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.