Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

ZURU X-SHOT vanngevær - fylles på ett sekund

Zuru leker, roboter, interaktive bamser, lekevåpen og overraskelser

Lekene fra Zuru er innovative, inspirert av barn og laget for fantasifull lek. Zuru gir barna nye måter å leke på, og med spennende og nyskapende leker som interaktive figurer og dyr, bamser, leker med vann og såpebobler, overraskelser - Zuru toys tar alltid leken noen skritt fremover. Zuru lager de kuleste, mest unike lekene for alle barn.

Medlemspris 147,75 25%
Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
06195-4
   

ZURU X-SHOT- Water Warfare Fast-Fill – vanngevær er det mest hurtigfyllende vanngeværet på markedet. Den ekstremt effektive vannfyllingen gjør det mulig å fylle vann på sekunder og være tilbake i leken lenge før mots

tanderne. Du vil med andre ord alltid være klar til å spyle motstanderen med vann, også når han/hun fyller sitt vanngevær. Nå kan sommeren bare komme! Med ZURU X-SHOT- Water Warfare Fast-Fill – vanngevær kan du danke ut alle motstanderne dine. Fyll geværet med vann på sekunder og spyl medspillerne med vann før de rekker å fylle sine vanngevær på nytt. Åpne lokket bakerst på geværet og senk det ned i vannbeholderen. Vanngeværet er fult av vann på 1-2-3. Det har aldri vært enklere å fylle vanngeværet. Fyll, pump og sprut. Lykke til!

Innhold:

  • ZURU X-SHOT- Water Warfare Fast-Fill – vanngevær

Detaljer: 

  • Skyter opp til 10 meter
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell56138
EAN4894680024571
MerkeZuru
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.