Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

3 Sprouts lekekasse - Enhjørning

3 Sprouts moderne og lekne produkter til barnerommet og skolesekken

3 Sprouts ble grunnlagt i 2007 med et fokus på å produsere moderne og lekne produkter til barn. Utvalget fra 3 Sprouts består av fargerike kurver, kasser, bokser, o l til oppbevaring av barnets leker og ting. 3 Sprouts-merkevaren inneholder et stort utvalg av oppbevaringskurver, -kasser og -bokser, med utforming som fanger barnets oppmerksomhet, med dyr, figurer og farger som barn trives med. Utvalget som du finner i sortimentet fra 3 Sprouts passer like fint på barnerommet som i stuen eller på badet.

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
79126
   

Oppbevaringskasse fra 3 Sprouts med søtt enhjørningmotiv. 3 Sprouts oppbevaringskasse passer inn i alminnelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måte å sortere og lagre leker. Den passer også i størrelse til IKEAs romdelere. Oppbevaringsboksen er fremstilt i papp, kledd med stoff.

  • Dimensjoner: 33cm x 33cm x 33cm 

Materialer: 

  • 100% polyester
  • 100% polyester, applikasjon
  • 100% papp 

Farge: rosa

Vedlikeholdsinstruksjoner: Flekkvask

Produktdetaljer
Modell673914
EAN713757673914
Merke3 Sprouts
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.