Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Oppbevaring

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Nyhet
Pris
Serie
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-52 av 84

Sett synkende rekkefølge
Page
per side

Oppbevaringsbokser, oppbevaringskurver, lekekasser, leke oppbevaring

Barn kan være svært rotete og hvem finner ikke leker overalt? Hold orden på lekene med oppbevaringskasser, -kurver og -bokser i ulike størrelser og farger, og legg skitne klær i fine skittentøyskurver i stedet for slengt på gulvet. Et ryddig barnerom har plass til lek, og med orden i sakene blir det enkelt å finne lekene barnet ønsker å leke med, og man legger lettere til rette for lek og læring.

Rydding er ikke alltid like gøy, så hvorfor ikke gjøre det til en morsom lek med oppbevaringskurver med motiver som fremmer lekeglede hos barnet? Tilrettelegg for ryddig oppbevaring av lekene i fine lekekasser eller morsomme oppbevaringsbokser, og se barna straks synes det er mer stas å legge lekene tilbake dit de hører hjemme. Kasser med favorittkarakterene, fine dyremotiver og andre motiver pynter i tillegg opp barnerommet. Samle lekene i en kasse til lekene som ser ut som en ekstra stor byggekloss med klassiske og velkjente bricks på toppen. Rydding av leker vil bli som en lek!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.