Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Alert Stunt Scooter ABEC9 - trikse-sparkesykkel - sort

Alert sportsleker

Sommerhalvåret er tiden for å leke ute i hagen, på stranden, i gaten eller på åpne plasser. Sportslekene fra Alert er sportsutstyr tilpasset barn, levert i god kvalitet og med mange bruksområder. Alert tennissett, badmintonsett, skateboard, rulleskøyter, Kubb, Boccia, er tilpasset barn og passer til den aktive familien.

Vår lavpris: 643,-
På lager
SKU
10215-07
   

Med Alert Stunt Scooter kan barna lære å trikse på sparkesykkel! Denne tøffe, svarte stunt-sparkesykkelen for barn og juniorer kan roteres 360 grader og det er duket for spektakulære stunts. Styret har gripehåndtak i gummi slik at føreren har et godt grep. Det er også installert fotbrems på bakhjulet og det er enkelt å bremse ned eller stoppe. Sparkesykkelen har dessuten et bredt y-håndtak som hjelper med å holde balansen. Denne sparkesykkelen kan ikke legges sammen.

Inneholder:

  • Alert Stunt Scooter sparkesykkel

Detaljer:

  • Farge: sort
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell701-7127
EAN8710124141399
MerkeAlert
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.