Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Alga 101 eksperimenter - elektronikk vitenskapssett

Alga spill og vitenskapssett

Alle vil finne minst ett spill fra Alga som de liker. Alga produserer spill som passer for alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brettspill, strategispill, reisespill, hagespill, elektroniske spill, hobby- og vitenskapsspill, og mye mer. Spillene og vitenskapssettene fra Alga visker ut grensene mellom generasjonene, og oppgavene og utfordringene tar utgangspunkt i virkelige situasjoner. Alga spill er ment for å spilles sammen, de utfordrer og lar barn (og voksne) tilegne seg ny kunnskap!

Vår lavpris: 396,-
På lager
SKU
895
   

Eksperimenter i magnetismens og elektronikkens utrolige verden. Bygg, test og fordyp deg i denne spennende verdenen. Med dette eksperimentsettet fra Alga får du alt du trenger for å utføre 101 spennende, kule og hårreisende eksperimenter som innvolverer statisk elektrisitet, batterier, elektromagnetisme, elmotorer og mye mer.

Eksperimentene bygger på spørsmål og svar, sammen med lettleste fakta om teknikken og noen banebrytende funn som er gjort. Utforsk - lek - lær! 101 spennende eksperimenter for de nysjerrige og læringsvillige.

Inneholder: 

  • 1 Alga eksperminentsett - elektro

Detaljer:

  • Mål: 43,1 x 25,2 x 5,9 cm (LxHxD)
  • Batteribehov: 1 x 9V batteri (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell25615000
EAN7070398036601
MerkeAlga
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.