Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Alga Othello Original - strategispill for to

Alga spill og vitenskapssett

Alle vil finne minst ett spill fra Alga som de liker. Alga produserer spill som passer for alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brettspill, strategispill, reisespill, hagespill, elektroniske spill, hobby- og vitenskapsspill, og mye mer. Spillene og vitenskapssettene fra Alga visker ut grensene mellom generasjonene, og oppgavene og utfordringene tar utgangspunkt i virkelige situasjoner. Alga spill er ment for å spilles sammen, de utfordrer og lar barn (og voksne) tilegne seg ny kunnskap!

Vår lavpris: 248,-
På lager
SKU
08172-158
   

Othello strategispillet fra Alga er en favoritt for de som elsker hjernetrim. Spillet spilles av to personer, og består av 32 brikker som er svarte på den ene siden og hvit på den andre. Legg én brikke av gangen og jobb med å snu motstanderens brikker over til din egen farge. Det gjør du ved å stenge inne motstanderens brikke(r) når det er din tur. Alle brikkene som ligger mellom dine brikker og den nye brikken du legger, kan snus til din farge. Den som har flest brikker i sin farge når ingen kan legge ut flere brikker, vinner spillet. Spillet er enkelt og raskt å lære seg, men det kan ta et helt liv å mestre de taktiske finessene.

Inneholder:

  • 32 dobbeltsidige Othello-brikker
  • Spillbrett

Detaljer:

  • Antall spillere: 2
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell38014796
EAN7312350147964
MerkeAlga
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.