Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Harry Potter Labyrinth - morsomt strategispill

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 354,-
På lager
SKU
10195-111
   

Labyrinth Harry Potter fra Ravensburger er et morsomt brettspill for hele familien. Strategispillet er som det originale labyrinth spillet hvor det er om å gjøre å bane seg vei gjennom brettet ved å plassere ulike brikker slik at labyrinten åpner seg. Forskjellen er at dette spillet har et stilig Harry Potter tema! I denne utgaven av labyrintspillet er det nemlig karakterer og kort kjent fra den magiske verdenen. Du må finne karakteren som vises på kortet øverst i bunken din, men pass på så du ikke åpner labyrinten for dine motspillere. Et kjempemorsomt spill som er perfekt til spillkvelden!

Inneholder:

  • Labyrinth Harry Potter strategispill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Spilletid: 20-30 min
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell262748
EAN4005556262748
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.