Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Super Mario Labyrinth - Skandinavisk versjon

Ravensburger puslespill og spill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 335,-
På lager
SKU
06202-120
   

Super Mario er en av de mest populære videospillkarakterene. Denne lille italienske rørleggeren med blå skjorte og rød bukse har bergtatt sine fans i mer enn 25 år. Det klassiske labyrint-spillet har også begeistret barn og familier i mer enn et kvart århundre.

Mario- og Labyrint-fans får nå verdi for pengene sine når de prøver å bevege seg på stiene i labyrinten på jakt etter de kjente figurene fra Super Mario-spillene. I tillegg til Mario, finner du broren hans Luigi, Princess Peach, gorillaen Donkey Kong, skurken Bowser, dinosauren Yoshi, og mange andre som er gjemt i labyrinten og venter på å bli funnet. Ved hjelp av labyrintkort endrer spillerene labyrinten med nye veier, baner og svinger. Hvis du klarer å beholde oversikten vil du finne veien til karakterene du leter etter, og til slutt vinne spillet.

Inneholder:

  • Spillbrett
  • 34 rutekort
  • 24 bildekort
  • 4 spillbrikker

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Alder: fra 7 år
  • Spilletid: 20-30 min
Produktdetaljer
Modell268931
EAN4005556268931
MerkeRavensburger
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.