Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vikings of the North brettspill - strategispill

Alga brettspill, vitenskapssett, eksperimentsett og hagespill

Alle vil finne minst ett spill fra Alga som de liker. Alga produserer spill som passer for alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brettspill, strategispill, reisespill, hagespill, elektroniske spill, hobby- og vitenskapsspill, og mye mer. Spillene og vitenskapssettene fra Alga visker ut grensene mellom generasjonene, og oppgavene og utfordringene tar utgangspunkt i virkelige situasjoner. Alga spill er ment for å spilles sammen, de utfordrer og lar barn (og voksne) tilegne seg ny kunnskap!

Vår lavpris: 488,-
På lager
SKU
04218-16
   

Gjør skipene klare for kamp og dra ut på havet! Tidene er urolige og havene er fulle av fiendens skip. Fyll opp flåten din med styrke, mot og kunnskap og gjør dere klare for å erobre motstanderens land. Viking of the North er et strategisk brettspill med taktiske og raske dueller. Med 3 spillere har Asa-gudene en finger med i spillet, noe som gjør kampene ekstra spennende og uforutsigbare. 

Björn Andreas Bull-Hansen har erobret verden med sine bøker. Spillet er inspirert av bøkene i Jomsviking-serien og tar deg tilbake til vikingtiden.  

Inneholder: 

  • Viking of the North - strategispill 

Detaljer: 

  • Antall spillere: 2-3
  • Alder: fra 12 år 
Produktdetaljer
Modell38018486
EAN7312350184860
MerkeAlga
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.