Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Risk - spillet om strategi, erobring og seier - det klassiske strategispillet

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 460,-
På lager
SKU
20900
   

Test det klassiske spillet, Risk, som har vært det ledende militærstrategispillet siden 1959! Risk er krigsspillet om strategi, erobring og seier. Erobre dine motstandere med overordnet strategi når du spiller dette morsomme og populære spillet. Opparbeid deg styrke og behold kontrollen over territoriumene på hvert kontinent. Bare de sterkeste vil overleve i dette spennende, uforutsigbare spillet om global dominans.

Alle ønsker å herske, så bruk dine tropper til å invadere nye territorier, og rull terningen for økte belønninger som kommer med dristige trekk. Med tre måter å spille på kan du enkelt lære spillet, og enten spille den klassiske versjonen eller begrense til to spillere.

Inneholder:

  • Risk strategispill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-5
  • Spilletid: 120 min
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
ModellB7404
EAN5010993328796
MerkeHasbro Games
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.