Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ticket to Ride Northern Lights - brettspill med togbaner gjennom Norden

Brettspillserien Ticket to Ride, hvor du bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Jo lenger rute man kan lage, jo flere poeng får man.

Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet. Her får spillerende dra på eventyr gjennom land og kontinenter, krysse hav og utforske storbyer. 

Vår lavpris: 398,-
På lager
SKU
4136
   

Ticket to Ride Northern Lights tar deg med på et nordisk eventyr gjennom Danmark, Finland, Norge og Sverige. Besøk de vakreste stedene i Norden, utforsk deres hovedsteder som er havnebyer, alltid summende av aktivitet, eller nyt fjordene over den arktiske sirkelen. Bygg jernbaner gjennom landsbygda, skogene og fjellene som gjør denne redionen så unik. Sett opp ferjelinjer for å koble til Turku-øyene eller den fargerike byen Bergen, og bygg Nordens mektigste transportimperium!

Spillet er enkelt å lære, og kjempegøy å spille. Jo lenger togrute man klarer å lage, desto flere poeng får man. Man kan også samle ytterligere poeng dersom man klarer å oppfylle destinasjonsbilletter, eller om man står igjen ved spillets slutt med den lengste sammenhengende ruten. Spillerne samler kort av forskjellige typer togvogner, som gir dem muligheter til å bygge togruter og knytte de nordiske byene sammen på veien. Ticket to Ride er et morsomt spill som læres på 5 minutter, og tilbyr timesvis med moro for både nybegynnere og erfarne spillere.

Inneholder: 

 • Spillebrett med kart over Norden
 • 200 togvogner
 • 114 togkort
 • 55 destinasjonsbilletter
 • 11 bonuskort
 • 5 poengmarkører i tre
 • Regelhefte

Detaljer:

 • Antall spillere: 2-5 
 • Spilletid: 30-60 min
 • Alder: fra 8 år
  Produktdetaljer
  Modell720937
  EAN824968209370
  MerkeTicket to Ride
  Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.