Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Among Us sengesett i bomull - 140x200 cm

Among Us er et multi-player spill for 4 til 10 spiller som minner om det klassiske mafia-spillet, men dette spilles i en online romverden.

Kampen står mellom mannskap og bedragere, der mannskapet skal identifisere bedragerne og eliminere dem, samtidig som oppgaver skal fullføres. Mannskapet vinner hvis alle bedragerne er kastet ut eller alle oppgavene er fullført, mens bedragerne vinner hvis det er like mange bedragere som mannskap. Lat som du er en del av dette populære spillet med figurer og figursett, og skap dine egne kamper og oppgaver, alene eller sammen med andre. 

Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
12216-59
   

Flott sengesett i 100% bomull med motiv fra det populære nettspillet Among Us. Dyna er hvit med motiv av av 6 crewmates-karakterer fra spilluniverset, to av de uten hode. Over figurene er teksten "Ther is an imposter Among Us" og under står det "Trust no one". På andre siden er det masse små crewmates-figurer. På puta er det en lilla crewmate og en sort crewmate med gapende munn full av tenner.

Inneholder:

  • Among Us dynetrekk
  • Among Us putetrekk

Detaljer:

  • Mål Dynetrekk: 140x200 cm
  • Mål Putetrekk: 50x70 cm
  • Materiale: 100% bomull
Produktdetaljer
Modell1915729
EAN5710756062485
MerkeAmong Us
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.