Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Harry Potter sengesett i bomull - 140x200 cm

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
12216-61
   

Det perfektet sengesettet for store og små Harry Potter-entusiaster. Sengetøyet har tegnede motiv av kjente og kjære karakterer fra den populære film- og bokserien om den unge trollmannen og hans venner.

På dyna er Harry Potter i forgrunnen, og rundt ham finner man Ronny Wiltersen, Gygrid, Hermine Grang, Proffessor McSnurp og Humlesnurr. Snøugla Hedwig er også inkludert. Over ser man omrisset av Galtvort-slottet på en stjernehimmel og skolehuset Griffing sitt emblem. På dynetrekkets underside ser man masse små karakterer blant stjerner. Puta har motiv av Harry på en sopelime, i først sin rumpeldunk-drakt og med tallet 7 under samt gullsnoppen.

Inneholder:

  • Harry Potter dynetrekk
  • Harry Potter putetrekk

Detaljer:

  • Mål dynetrekk: 140x200 cm
  • Mål putetrekk: 50x70 cm
  • Materiale: 100% bomull
Produktdetaljer
Modell108461
EAN5710756062508
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.