Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Animal Yatzy - terningspill med dyremotiv

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
02205-103
   

Animal Yatzy er et morsomt terningspill for barn. Den som samler flest aper, tigere eller kameler kan få poeng. Denne morsomme barneversjonen av Yatzy er en fin måte å utforske mønster, gjenkjennelse og regler innen gitte rammer. Terningene har avbildninger av dyr i stedet for vanlige øyne, og det er om og gjøre å få tre like, 4 like, par også videre, - akkurat som i vanlig Yatzy!

Inneholder:

  • 1 blokk med Yatzy-ark
  • 5 terninger

Detaljer:

  • Antall spillere: 2 eller flere
  • Spilletid: ca 50 min
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell56307
EAN6416739563077
MerkeTactic
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.