Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Se hva jeg kan! - Mitt første kunnskapsspill - barnespill

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 262,-
På lager
SKU
4227
   

Se hva jeg kan - Mitt første kunnskapsspill er et spennende kunnskapsspill for de yngste. Det er mange ting som må læres og settes i system. Her lærer barna om begreper, språk, staving, rim, tall, mengde, årstider, ukedager og farger på en morsom måte. Spillet er ment for barn som ikke har begynt på skole enda, og forbereder barnet på det begrepsapparatet som brukes i skolen. Noen spørsmål er kanskje enkle for barnet ditt, men spillet bidrar også til at barnet blir bevisst sin kunnskap og systemene den er basert på, og får en opplevelse av mestring.

Inneholder:

 • Se hva jeg kan - kunnskapsspill for barn

Detaljer:

 • Antall spillere: 2-4
 • Spilletid: 20 min
 • Alder: fra 4 år

Merk: Spillet forutsetter at en voksen er med og spiller.

  Produktdetaljer
  Modell14248
  EAN7031650142485
  MerkeDamm Egmont
  Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.