Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Mix-Max - morsomt barnespill

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 158,-
På lager
SKU
8375
   

Ravensburger Mix-Max er et kjempemorsomt barnespill hvor man skal sette sammen brikker til en hel karakter. Et komisk selskap: en sjørøver med stråhatt, en bestemor i brannmannsuniform og en dykker som fotomodell… I MIX MAX er alt mulig! Du kan blande alt fra topp til tå, og slik blir det til nye artige figurer på 1-2-3. Kombiner bitene og få alle slags merkelige og festlige figurer. I dette kortspillet fordeles kortene ved terningkast. Når disse deretter legges sammen, oppstår artige figurer.

Inneholder:

  • 60 kort
  • 1 terning
  • 1 spilleregler

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell213658
EAN4005556213658
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.