Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers barnehagesekk med lomme foran - 30 cm

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
05218-18
   

Med Avengers ryggsekk vil barnet glede seg til barnehagen. Denne blå barnehagesekken har et bilde av Avengers figurene Thor, Captain America, Hulken og Iron Man på framsiden, og består av et romslig hovedrom med glidelås. Sekken har også en praktisk lomme foran med glidelås. Skulderstroppene er justerbare for å enklere kunne tilpasses barnet. Sekken er stor nok til å romme både matboks og drikkeflaske, ekstra klær og diverse annet.

Inneholder:

  • Avengers barnehagesekk

Detaljer:

  • Mål: 31 x 25 x 10 cm (HxLxB)
  • Volum: 8 liter
  • Materiale: polyester
Produktdetaljer
ModellAVER7601
EAN4043946290155
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.