Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Super Mario ryggsekk med 2 lommer - justerbare skulderstropper

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 134,-
På lager
SKU
05218-41
   

Med Super Mario ryggsekk vil barnet glede seg til barnehagen eller skolen. Sekken har et motiv av Nintendo-figurene Mario og Lugi på framsiden, og består av et romslig hovedrom med glidelås, og praktisk lomme foran, også denne er med glidelås. Sekkens skulderstropper kan justeres slik at du kan tilpasse den til barnet. Sekken er stor nok til å romme både matboks og drikkeflaske, ekstra klær og diverse annet. Den er ypperlig til å bruke på turer med barnehagen, eller de første skoleårene. 

Inneholder: 

  • 1 Super Mario ryggsekk 

Detaljer: 

  • Mål: 28 x 25 x 10 cm 
  • Alder: fra 3 år 
Produktdetaljer
ModellSUMA7603
EAN4043946300304
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.